uegov fond
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

comat
Titlul proiectului

Creşterea competitivităţii economice a S.C. COMAT CONSTANŢA S.A.

 

Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Proiectul “Creşterea competitivităţii economice a S.C. COMAT CONSTANŢA S.A.“, având cod smis 41107 este co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare semnat în data de 25.06.2014 cu Ministerul Fondurilor Europene ca Autoritate de Management a Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar.

Proiectul implementat de către S.C. COMAT CONSTANŢA S.A. şi-a atins obiectivul principal stabilit :
-implementarea unei structuri de reţea locală cu server dedicat cu acces la internet a fiecărei staţii din reţea.
În acelaşi timp creşterea utilizării echipamentelor TIC achiziţionate şi upgradarea conexiunii broadband a eficientizat activitatea atât la locurile de muncă direct implicate în prestarea de servicii, cât şi la nivel de aprovizionare, planificare, vânzări.

Menţionăm că valoarea totală a proiectului a fost de 117.729,94 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă de 85.449,15 lei.

Proiectul s-a derulat pe o perioadă de 5 luni, începând în 28.06.2014 şi finalizându-se la data de 07.11.2014.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”